ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συρία: Δημοσιογράφος του Russia Today τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά τζιχαντιστών (βίντεο)

Συρία: Δημοσιογράφος του Russia Today τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά τζιχαντιστών (βίντεο)

Η Ουάφα Σαμπρούνι, δημοσιογράφος του ρωσικού ενημερωτικού δικτύου Russia Today, τραυματίσθηκε σοβαρά από πυρά τζιχαντιστών κοντά στην πόλη Μααράτ αλ Νούμαν. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί επίσημα.

Σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, το οποίο επικαλείται το TASS, η κατάσταση της υγείας της δημοσιογράφου είναι «σταθερή». Από την πλευρά της, η διευθύντρια ειδήσεων του RT, Μαργαρίτα Σιμονιάν δήλωσε ότι η κατάσταση της δημοσιογράφου είναι σοβαρή.

Η πόλη Μααράτ Αλ Νούμαν, η οποία ήταν ορμητήριο της τζιχαντιστικής Ντζεμπχάτ Αλ Νούσρα, βρίσκεται σε απόσταση 33 χιλιομέτρων νότια της Ιντλίμπ, που είναι η πρωτεύουσα του τελευταίου μεγαλύτερου οχυρού των τζιχαντιστών στην βορειοδυτική Συρία.

Η Ουάφα Σαμπρούνι, με το συνεργείο της έκαναν ρεπορτάζ, στην περιοχή, αφού η πόλη περιήλθε τις τελευταίες μέρες υπό τον έλεγχο του κυβερνητικού στρατού της Δαμασκού Η ίδια τραυματίσθηκε από οβίδα που εξερράγη σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν η ίδια και το συνεργείο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ίδια παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην πόλη Χαν Σαϊχούν που βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της πόλης Μααράτ αλ Νούμαν, προτού διακομισθεί στο νοσοκομείο στην Χάμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.