ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: Η Τουρκία δεν βομβάρδισε στόχους του συριακού Στρατού -Χ.Ακάρ: «Πλήξαμε 54 στόχους»!

Ρωσία: Η Τουρκία δεν βομβάρδισε στόχους του συριακού Στρατού -Χ.Ακάρ: «Πλήξαμε 54 στόχους»!

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δέχθηκαν πυρά από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις επειδή η Ρωσία δεν είχε προειδοποιηθεί για τις επιχειρήσεις της Τουρκίας στη βορειοδυτική περιφέρεια Ιντλίμπ της Συρίας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Αεροπλάνα της τουρκικής Αεροπορίας δεν παραβίασαν τα σύνορα της Συρίας ούτε καταγράφηκαν επιθέσεις εναντίον συριακών στρατευμάτων, πρόσθεσε το υπουργείο.

Τις δηλώσεις αυτές διέψευσε ο Τούρκος υπουργός άμυνας Χουλουσί Ακάρ ο οποίος δήλωσε ότι οι τουρκικές δυνάμεις βομβάρδισαν 54 στόχους του συριακού Στρατού σκοτώνοντας 76 στρατιώτες!

Εξάλλου τουλάχιστον εννέα άμαχοι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα σε επιδρομές στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων χωρίς να διευκρινίσει την προέλευση των πυρών.

«Καταδιωκτικά αεροπλάνα έβαλαν στόχο ένα όχημα που μετέφερε εκτοπισμένους στο δυτικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπιού», στο οποίο μαίνονται μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις του καθεστώτος και ανταρτικές και τζιχαντιστικές οργανώσεις, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Επτά μέλη της ίδιας οικογένειας είναι μεταξύ των θυμάτων, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, που γνωστοποίησε επίσης ότι 20 άνθρωποι τραυματίσθηκαν από τα πλήγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.