Ρωσία: «Το τουρκικό πυροβολικό χτύπησε τον συριακό στρατό γι αυτό τους βομβαρδίσαμε» (βίντεο)

Ρωσία: «Το τουρκικό πυροβολικό χτύπησε τον συριακό στρατό γι αυτό τους βομβαρδίσαμε»  (βίντεο)

Η ρωσική αεροπορία, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές εναντίον των υποστηριζόμενων από την Τουρκία ανταρτών, σε δύο περιοχές της επαρχίας Ιντλίμπ στις οποίες διείσδυσαν, δίνοντας τη δυνατότητα στον συριακό κυβερνητικού στρατό να αντικρούσει τις επιθέσεις.

«Για να μην επιτραπεί η διείσδυση σε βάθος επί του συριακού εδάφους των ανταρτοσυμμοριτών, με παράκληση της συριακής στρατιωτικής διοίκηση, αεροσκάφη Su-24 της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας έπληξαν τις ομάδες των τρομοκρατών που κατάφεραν να διεισδύσουν, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στα συριακά στρατεύματα να αποκρούσουν επιτυχώς τις επιθέσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ρωσικού Κέντρου για την εκεχειρία των αντιμαχόμενων πλευρών.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι, καταστράφηκαν ένα άρμα μάχης, έξι τεθωρακισμένα οχήματα και πέντε οχήματα των ανταρτών που ήταν εξοπλισμένα με πυροβόλα όπλα.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι από τις βολές του τουρκικού στρατού τραυματίσθηκαν τέσσερις Σύροι στρατιώτες και εν συνεχεία αφού έληξε η σύγκρουση και η τουρκική πλευρά ενημερώθηκε για το ότι η ρωσική πλευρά διαπίστωσε τη δράση του τουρκικού πυροβολικού, σταμάτησαν να βάλουν με πυρά.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.