Οι συριακές δυνάμεις κατέρριψαν τουρκικό drone

Οι συριακές δυνάμεις κατέρριψαν τουρκικό drone

Στην κατάρριψη ενός τουρκικού drone που στόχευε κυβερνητικές τοποθεσίες στη βόρεια Συρία, προχώρησαν οι συριακές αεροπορικές δυνάμεις.

Ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ ότι οι Συριακές δυνάμεις Αεροπορικής Άμυνας κατέρριψαν ένα τουρκικό drone που στόχευε θέσεις των ενόπλων δυνάμεων της κυβέρνησης στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Η Τουρκία εξακολουθεί να παραβιάζει τις συμφωνίες του Σότσι υποστηρίζοντας τους μαχητές στη ζώνη ασφαλείας της Ιντλίμπ, με επιθέσεις εναντίον του συριακού κυβερνητικού στρατού, δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κέντρου συμφιλίωσης της Συρίας, δήλωσε την Πέμπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παραβιάζοντας τις συμφωνίες του Σότσι, η τουρκική πλευρά εξακολουθεί να υποστηρίζει τις ενέργειες των εξτρεμιστών τρομοκρατών στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ, με την πραγματοποίηση επιθέσεων εναντίον των μονάδων των συριακών ενόπλων δυνάμεων» δήλωσε ο Όλεγκ Ζουραβλεφ σε ενημέρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.