ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ισραήλ: Εξαπέλυσε επίθεση με πυραύλους κατά της Συρίας – Εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις αεράμυνας

Ισραήλ: Εξαπέλυσε επίθεση με πυραύλους κατά της Συρίας – Εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις αεράμυνας

Εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις της Συρίας, πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν το βράδυ της Τρίτης από τρία ισραηλινά αεροπλάνα. Ως στόχο είχαν την επαρχεία Χομς.

Στην εξουδετέρωση πυραύλων που εκτοξεύθηκαν από ισραηλινά αεροσκάφη προχώρησαν οι ένοπλες δυνάμεις της Συρίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ισραηλινά αεροσκάφη ενήργησαν από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου με στόχο την συριακή επαρχία Χομς, εξαπολύοντας πυραύλους οι οποίοι αναχαιτίστηκαν.

«Στις 20.25 της Τρίτης, ισραηλινά αεροπλάνα εξαπέλυσαν αριθμό πυραύλων, πάνω από τον Λίβανο, με κατεύθυνση την ανατολική Χομς… αμέσως οι δυνάμεις αεράμυνας του στρατού εξουδετέρωσαν τα εχθρικά πυρά και κατέρριψαν αριθμό εξ αυτών» δήλωσε στρατιωτική πηγή στο SANA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ κατ’ επανάληψη έχει εξαπολύσει επιθέσεις εντός της Συρίας από την αρχή του εμφυλίου πολέμου στη χώρα, υποστηρίζοντας πως προσπαθεί να χτυπήσει δυνάμεις που ενεργούν στην περιοχή και υποστηρίζονται από το Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.