ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ήττα του συριακού Στρατού στην Αλ-Σούχνα: Το ISIS έτοιμο να καταλάβει την πόλη!

Ήττα του συριακού Στρατού στην Αλ-Σούχνα: Το ISIS έτοιμο να καταλάβει την πόλη!

Προκαλεί εντύπωση πως το «ξεδοντιασμένο» ISIS έχει ακόμα μαχητές στην έρημο όπου έχει καταφύγει για να επιχειρεί εναντίον του συριακού Στρατού και να βρίσκεται κοντά στο να καταλάβει (πάλι) μια ολόκληρη πόλη.

Προφανώς ο συριακός Στρατός είναι πλέον κατόνομα… Στρατός καθώς όλα τα αξιόμαχα στελέχη του έχουν σκοτωθεί κατά την διάρκεια του πολέμου. Ωστόσο και πάλι προκαλεί απορία ότι το ISIS διαθέτει άντρες και οπλισμό. Αυτή την στιγμή δεν έχει στην κατοχή του κανένα αστικό κέντρο και κυριολεκτικά διαβιεί στις ερήμους.

Τουλάχιστον 27 μέλη των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων και των συμμάχων του σκοτώθηκαν σε επίθεση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας Χομς (κεντρική Συρία) όπου μαίνονται σφοδρές μάχες, σύμφωνα με μη κυβερνητική οργάνωση.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε λόγο επίσης για 22 νεκρούς μεταξύ των τζιχαντιστών στις συγκρούσεις και τους βομβαρδισμούς που αρχικά είχαν επικεντρωθεί στα περίχωρα της ελεγχόμενης από τον συριακό στρατό πόλης Αλ-Σούχνα, στην επαρχία Χομς, στην έρημο της Συρίας, και στη συνέχεια στο εσωτερικό της πόλης.

Το ΙΚ έχει προωθηθεί επί του εδάφους και τώρα βρίσκεται μέσα στην πόλη, της οποίας κατέλαβε ορισμένες συνοικίες. Οι μάχες συνεχίζονται επί του παρόντος”, δήλωσε απόψε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι ‘Αμπντελ Ραχμάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η ρωσική αεροπορία (σύμμαχος της Δαμασκού) επενέβη για να εμποδίσει την προώθηση των τζιχαντιστών και τυχόν κατάκτηση της πόλης από το Ισλαμικό Κράτος”, είχε δηλώσει νωρίτερα ο Ράμι ‘Αμπντελ Ραχμάν. Πρόκειται για τη φονικότερη επίθεση που σημειώνεται στη Συρία από το ΙΚ μετά τον περασμένο Δεκέμβριο”, είχε προσθέσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.