ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οι δυνάμεις του LNA περιμένουν την επίθεση GNA και μισθοφόρων της Τουρκίας: «Είμαστε εξοπλισμένοι και έτοιμοι»

Οι δυνάμεις του LNA περιμένουν την επίθεση GNA και μισθοφόρων της Τουρκίας: «Είμαστε εξοπλισμένοι και έτοιμοι»

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Αχμέντ Αλ Μισμάρι, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου αυτήν την εβδομάδα ότι οι δυνάμεις του είναι προετοιμασμένες για οποιαδήποτε πρόκληση και περιμένουν τις τουρκικές δυνάμεις «από ώρα σε ώρα» στη Σύρτη.

«Περιμένουμε μια τουρκική επίθεση ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο εκπρόσωπος, επισημαίνοντας ότι οι δυνάμεις τους έχουν υψηλό κίνητρο και ακμαίο ηθικό, ειδικά «αφού λάβαμε υποστήριξη από πολλά αραβικά έθνη στον αγώνα μας».

Μεταξύ των εθνών που υποστηρίζουν τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης κατά της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) και των Τούρκων υποστηρικτών της είναι η γειτονική Αίγυπτος, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει τις δυνάμεις της στα δυτικά σύνορα της αφρικανικής χώρας και στον LNA ελπίζουν ότι τελικά θα μπει στον αγώνα εναντίον του GNA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τουρκία και το GNA αναμένεται να ξεκινήσουν μια μεγάλη επίθεση για να καταλάβουν τη Σύρτη και τη Τζάφρα με εναρκτήριο τρεις περιοχές στα δυτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.