Αρμένιος ΥΠΕΞ σε Σ.Λάβροφ: «Η Τουρκία συνεχίζει να στέλνει στρατό – Οι Αζέροι θέλουν την εκκαθάριση του πληθυσμού μας»

Αρμένιος ΥΠΕΞ σε Σ.Λάβροφ: «Η Τουρκία συνεχίζει να στέλνει στρατό – Οι Αζέροι θέλουν την εκκαθάριση του πληθυσμού μας»

Συνάντηση είχαν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας, Zohrab Mnatsakanyan, με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας υποστήριξε πως οι Αζέροι από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος στο Αρτσάχ δεν έχουν κρύψει τον στόχο τους που είναι η στρατιωτική λύση, δηλαδή η σύγκρουση και η εκκαθάριση του Αρμενικού πληθυσμού.

Μάλιστα κατήγγειλε γι’ ακόμη μια φορά την στάση της Τουρκίας, υποστηρίζοντας πως οι «Τούρκοι συνεχίζουν να στέλνουν στρατό στο μέτωπο», ενώ τόνισε πως και οι στρατιωτικές ενέργειες των Αζέρων γίνονται με την βοήθεια της τουρκικής αεροπορίας.

Από την πλευρά του ο Ρώσος ΥΠΕΞ του επιβεβαίωσε πως οι μόνοι διαμεσολαβητές για το θέμα στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ είναι η Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Γαλλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.