ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας κατέληξαν… σε ψυγείο νεκροτομείου

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας κατέληξαν… σε ψυγείο νεκροτομείου

Η αμερικανική εφημερίδα δημοσίευσε συγκεκριμένο στοιχείο ότι οι σωροί 52 τρομοκρατών που σκοτώθηκαν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ σε παραδόθηκαν στους συγγενείς τους. Αναφερόμενη στα σχόλια των συγγενών των θυμάτων, η εφημερίδα σημειώνει ότι οι νεκροί ήταν μισθοφόροι που στρατολογήθηκαν από την Τουρκία στη Συρία για να πολεμήσουν το Ναγκόρνο-Καραμπάχ στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν.

Ο ξάδελφος του Μαχμούντ Νατζάρ, ενός 38χρονου Σύριου μαχητή, ανέφερε ότι το πτώμα του Μαχμούντ επισημάνθηκε με τον αριθμό “12” στο ψυγείο. Ανέφερε επίσης, ότι είχε στρατολογηθεί από τους Τούρκους μαχητές που τον υποσχέθηκαν μηνιαίο μισθό 2.000 δολαρίων. «Τα χρήματα είναι ο μόνος λόγος», είπε ο ξάδελφος του δολοφονημένου τρομοκράτη. «Ποιος ήθελε να πάει στο Αζερμπαϊτζάν; Ποιος ήξερε που βρίσκεται το Αζερμπαϊτζάν;». Ανέφερε επίσης ότι την πρώτη ημέρα της μετακόμισης από την Τουρκία στο Αζερμπαϊτζάν ήταν ντυμένοι με ανοιχτό πράσινο στρατιωτικό στολή και στάλθηκαν στο μέτωπο την επόμενη μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.