ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εθελόντριες από την Αρμενία κατατάσσονται στον στρατό να βοηθήσουν στον αγώνα στο Αρτσάχ

Εθελόντριες από την Αρμενία κατατάσσονται στον στρατό να βοηθήσουν στον αγώνα στο Αρτσάχ

Τουλάχιστον 100 γυναίκες εκδήλωσαν την επιθυμία τους να καταταγούν στις μονάδες που αποστέλλονται στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με την Αρμενία.

Εκατό γυναίκες κατετάγησαν σε μονάδες που δημιούργησε η χώρα μετά από πρωτοβουλία δύο γυναικών, και θα σταλούν στο μέτωπο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως γνωστοποίησε μέσω Facebook o Artsrun Hovhannisyan, εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Facebook, «οι Nare Suni και Nare Khlgatyan δημιούργησαν μια ομάδα γυναικών, στην οποία δήλωσαν υποψηφιότητα 100 γυναίκες».

Νωρίτερα, η Khlgatyan, η μία από τις γυναίκες που πήραν την πρωτοβουλία ζητώντας από την κυβέρνηση να τις συμπεριλάβει «στις τάξεις των υπερασπιστών της πατρίδας», είχε ενημερώσει μέσω Facebook πως «γυναίκες και κορίτσια άνω των 21 χρόνων με συγκεκριμένη σωματική εκπαίδευση μπορούν να γίνουν μέλη της διμοιρίας. Προτεραιότητα θα δοθεί στις υποψήφιες που γνωρίζουν πώς να χειρίζονται όπλα και έχουν τις κατάλληλες ικανότητες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.