Ν.Πασίνιαν: «Οι προσπάθειες για εκεχειρία απέτυχαν – Σκοτώθηκαν πολίτες από τις επιθέσεις των Αζέρων»

Ν.Πασίνιαν: «Οι προσπάθειες για εκεχειρία απέτυχαν – Σκοτώθηκαν πολίτες από τις επιθέσεις των Αζέρων»

Αμερικανικές πηγές έκαναν λόγο την Κυριακή για συμφωνία μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν για κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Παρόλα κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν πολλές οι αναφορές για παραβίαση της εκεχειρίας από την πλευρά των Αζέρων. Οι Αρμένιοι είχαν καταγγείλει βομβαρδισμούς σε αρκετές πόλεις και μάλιστα ανέφεραν πως σκοτώθηκαν και πολίτες.

Υπό αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικόλ Πασίνιαν ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας πως η εκεχειρία «απέτυχε».

Συγκεκριμένα ο Αρμένιος πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter: «Θέλω να ενημερώσω ότι οι προσπάθειες από την διεθνή κοινότητα, αυτή τη φορά από τις ΗΠΑ, για να υπάρξει εκεχειρία απέτυχαν. Ως αποτέλεσμα συνεχόμενων βομβαρδισμών των Αζέρων πολίτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σήμερα στο Αρτσάχ.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.