ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτοί είναι οι Έλληνες που πολέμησαν με τους Αρμένιους εναντίον των Τούρκων στο Αρτσάχ

Αυτοί είναι οι Έλληνες που πολέμησαν με τους Αρμένιους εναντίον των Τούρκων στο Αρτσάχ

Λιγοστοί ηρωικοί Έλληνες πολέμησαν στο πλευρό των Αρμενίων εναντίον των Τουρκοαζέρων για την υπεράσπιση των ιστορικών χριστιανικών εδαφών του Αρτσάχ από ισλαμιστές, Τούρκους και Αζέρους.

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας του Αρτσάχ Arayik Manukyan ανέβασε στο Facebook τα ονόματα των Ελλήνων που πολέμησαν εθελοντικά στο Αρτσάχ, όλοι τους είναι ποντιακής καταγωγής, ενώ δύο απ’ αυτούς έπεσαν στο καθήκον.

Ο λόγος για τον δεκανέα, Μπασιβουρανιδη και τον λοχία Ηρεχμετλιδη, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά υπερασπιζόμενοι τα χριστιανικά εδάφη εναντίον των Τουρκοαζέρων.

Αναλυτικά:

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Οι ΗΡΩΕΣ Έλληνες που πήγαν εθελοντικά στον πόλεμο στο Αρτσαχ ονόματα δεν δηλώθηκαν μόνο επίθετα .

Επιλόχια – Κιορογλανιδης.
Αρχιλοχία – Πεχλιβανίδης.
Επιλοχίας – Ασλανιδης.
Δεκαεννέα – Σαμαρίδης .
Ανθυπολοχαγός – Κιοτεκιδης.

Όλοι ποντιακής καταγωγής εθελοντικά στήριξαν το Αρτσαχ .

Όλοι τους θα γυρίσουν σύντομα στα σπίτια τους !

Υπήρχαν και Απώλειες ,

Δεκανέας – Μπασιβουρανιδης
Λοχίας – Ηρεχμετλιδης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.