ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αιφνιδιαστική κίνηση από Χ.Χαφτάρ: Κατέλαβε στρατηγική πόλη κοντά στα νότια κοιτάσματα!

Αιφνιδιαστική κίνηση από Χ.Χαφτάρ: Κατέλαβε στρατηγική πόλη κοντά στα νότια κοιτάσματα!

Σε μια αιφνιδιαστική του κίνηση ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) κατέλαβε την πόλη Ubari στη νότια Λιβύη η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα μεγάλα νότια κοιτάσματα πετρελαίου της χώρας.

Όπως αναφέρει το Al-Arabiya «Ο LNA κατέλαβε την πόλη Ubari και τώρα έχει τον απόλυτο έλεγχό της».

Η κατάληψη της πόλης ήρθε μετά τις προειδοποιήσεις του LNA προς παραστρατιωτικές οργανώσεις που βρίσκονταν να απομακρυνθούν, αλλά οι τελευταίες αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα ο στρατηγός Χαλίφα χαφτάρ να δώσει τη διαταγή για την κατάληψή της.

Η αντίδραση από το φιλκότουρκο καθεστώς της Τρίπολης δεν άργησε να έρθει κατηγορώντας τη Βεγγάζη ότι παραβίαση τους όρους της κατάπαυσης του πυρός, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί πως το τουρκικό κοινοβούλιο, ενέκρινε την περασμένη Τρίτη την πρόταση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν για ακόμη μια επέκταση της παραμονής των τουρκικών στην Λιβυή κατά 18 μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TheArabSource/status/1341493233738805254

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.