ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρωσικό μαχητικό Su-27 αναχαίτισε γαλλικά αεροσκάφη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)

Ρωσικό μαχητικό Su-27 αναχαίτισε γαλλικά αεροσκάφη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)

H Γαλλία συνεχίζει να προκαλεί την Ρωσία, καθώς απέστειλε μαχητικά Mirage-2000 στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας με αποτέλεσμα την ρωσική αντίδραση.

Ένα Su-27 απογειώθηκε για να αναχαιτίσει τα γαλλικά αεροσκάφη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, τα οποία κατευθύνονταν προς τα σύνορα της Ρωσίας.

«Ο πιλότος του ρωσικού μαχητικού αναγνώρισε τους δύο Mirage-2000 της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας και ένα C-135, τα οποία συνόδευσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα», επισημαίνει το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.

Τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ έχουν εντείνει τις δραστηριότητές του κοντά στα ρωσικά σύνορα από το τέλος του 2020,

Μόνο χτες, Τρίτη, τουλάχιστον τέσσερα ξένα αεροσκάφη προσπάθησαν να πλησιάσουν τα σύνορα της Ρωσίας.

Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι τέτοιες συχνές πτήσεις από αμερικανικά και άλλα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της χώρας ενέχουν κίνδυνο κλιμάκωσης της έντασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2020, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας εντόπισε περίπου 2.900 μαχητικά αεροσκάφη και 1.100 κατασκοπευτικά αεροπλάνα που πλησίασαν τα σύνορα της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.