Ηλιούπολη: Συνελήφθη συνεργός του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη

Ηλιούπολη: Συνελήφθη συνεργός του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη

Σε ακόμα μια σύλληψη, την τρίτη κατά σειρά, προχώρησε η αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση της κακοποίησης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη από τον αστυνομικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακόμα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του από 11-07-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε στη σύλληψη αστυνομικού και ιδιώτη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ημεδαπής.

Πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

Στη φυλακή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Νωρίτερα, τόσο ο αστυνομικός, όσο και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στην 16η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι στις απολογίες τους για τα 14 αδικήματα που αντιμετωπίζουν σε βαθμό πλημμεληματος και κακουργηματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.