Λαμία: Πενταμελής οικογένεια Ρομά κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών – Στη φυλακή οι τρεις!

Λαμία: Πενταμελής οικογένεια Ρομά κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών – Στη φυλακή οι τρεις!

Σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Λαμίας, τα πέντε μέλη της οικογένειας των Ρομά, που κατηγορούνται για διακίνηση, εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σύσταση συμμορίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είχαν συστήσει συμμορία και διακινούσαν κοκαΐνη, χάσις και άλλες ναρκωτικές ουσίες που κατασκεύαζαν οι ίδιοι. Επίσης σύμφωνα με το κατηγορητήριο έπαιρναν φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών και τα εμπότιζαν με ναρκωτικές ουσίες.

Σε οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνελήφθησαν τα 5 μέλη της οικογένειας, ενώ κατασχέθηκαν και πέντε οχήματα, καθώς επίσης ναρκωτικά χρήματα και άλλα.

Μετά την απολογία τους ενώπιον Ανακρίτριας και Εισαγγελέα τα τρία μέλη της οικογένειας, οι δυο γιοι ηλικίας 31 και 30 ετών και η 27χρονη γυναίκα του ενός προφυλακίστηκαν, ενώ ο 52χρονος πατέρας και ο μικρότερος γιος ηλικίας 29 ετών αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.