ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πάτρα: Την επόμενη εβδομάδα στον ανακριτή ο Φράγκος

Πάτρα: Την επόμενη εβδομάδα στον ανακριτή ο Φράγκος

Ο 31χρονος Αλέξης Φράγκος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα, θα παρουσιαστεί και πάλι ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή Πατρών κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, καθώς ο θάνατος του Νίκου Ντάντη το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, αλλάζει τα δεδομένα, υποχρεώνοντας τις Αρχές για συμπληρωματική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, αύριο οριστικά θα γίνει γνωστή η ακριβής πρόθεση του ανακριτή για την ημερομηνία που θα εξετάσει και πάλι τον 31χρονο προφυλακισμένο στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου.

Το γεγονός πως ο Αλέξης Φράγκος παραδέχθηκε πως εκείνο το πρωινό του Σαββάτου στην οδό Ανθείας πυροβόλησε αυτός και κανείς άλλος με τα δύο όπλα σκοτώνοντας τον Πάνο Τσίρκα και τραυματίζοντας τους άλλους δύο, ουσιαστικά τον «φορτώνει» με δύο ανθρωποκτονίες και μία απόπειρα, αυτή του τρίτου προσώπου και πλέον προστατευόμενου μάρτυρα.

Από την πλευρά των συνηγόρων του 31χρονου η συγκεκριμένη εξέλιξη μετά το θάνατο του βαριά τραυματία Νίκου Ντάντη, ήταν απολύτως προβλέψιμη και αναμενόμενη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.