ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φολέγανδρος: Ομολογία δράστη – «Νευρίασα γιατί η Γαρυφαλλιά μου είπε λάθος τον δρόμο»

Φολέγανδρος: Ομολογία δράστη – «Νευρίασα γιατί η Γαρυφαλλιά μου είπε λάθος τον δρόμο»

Σε ομολογία-σοκ προχώρησε ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο, καθώς επιβεβαίωσε ότι τη δολοφόνησε για ασήμαντη αφορμή. Όπως δήλωσε ο δράστης νευρίασε με την Γαρυφαλιά επειδή δεν κοιτούσε προσεκτικά τον χάρτη και επειδή άλλαζε συχνά γνώμη για τις παραλίες!

Ο ίδιος δεν παραδέχεται ότι την ξυλοκόπησε πριν την πετάξει στον γκρεμό όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση και δηλώνει ότι “μόνο’ την «έσπρωξε ηθελημένα».

«…Στη Φολέγανδρο ήρθαμε την Τρίτη που μας πέρασε δεν κλείσαμε κάποιο ξενοδοχείο αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Στο νησί ενώ ήρθαμε για να ηρεμήσουμε και να ξεφύγω από τα προβλήματα της καθημερινότητας ξαφνικά διαπίστωσα ότι με την Γαρυφαλλιά Είχανε προβλήματα συνεννόησης. Εγώ δηλαδή έλεγα άσπρο και αυτή μαύρο. Αυτό γινόταν συνέχεια. Ενώ αποφασίσαμε να πάμε σε μία παραλία για μπάνιο ξαφνικά άλλαζε γνώμη γυρίσουμε και να πάμε αλλού. Αυτό γινόταν συνέχεια και σε σημείο που με εκνευρίζει. Είχε μία επικριτική συμπεριφορά και πολλές φορές προσπαθούσε να με μειώσει» ανέφερε ο 30χρονος.

Για το τι συνέβη τη μοιραία ημέρα ο 30χρονος υποστήριξε πως «το πρωί της Παρασκευής στη σκηνή μας στην παραλία που σας είπα περίπου στις 12 το μεσημέρι. Σκεφτήκαμε να πάμε για μπάνιο και αποφασίσαμε να πάμε στην παραλία της Λυγαριάς. Πήγαμε εκεί με το αμάξι και κάναμε το μπάνιο μας. Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι έως τις τρεις το μεσημέρι αποφασίσαμε να πάμε να βρούμε ένα μαγαζί να φάμε, μπήκαμε στο αμάξι και ξεκίνησα να οδηγώ προς την παραλία του Αγίου Γεωργίου.

Γενικά όταν εγώ οδηγούσα η Γαρυφαλλιά ήταν αυτή που έβλεπε το χαρτί και μου έλεγε το δρόμο. Βέβαια πάρα πολλές φορές μου έλεγε λάθος δρόμο και αυτό με εκνευρίζει γιατί δεν το έκανε επειδή μπερδευόταν αλλά επειδή είτε έστελνε μηνύματα είτε είχε αλλού το μυαλό της. Αυτό ήταν ενοχλητικό γιατί δεν σεβόταν που εγώ οδηγούσα και δεν έκανε σωστά αυτό που έπρεπε δηλαδή να βλέπει το χάρτη και να με καθοδηγεί».

«Ενώ λοιπόν ακολουθούσα το δρόμο που μου είχε πει ξαφνικά βρήκαμε μπροστά μας χωματόδρομο και είπαμε να γυρίσουμε πίσω γιατί το αμάξι δεν πήγαινε. Εγώ ενοχλήθηκα και πάλι γιατί μου έλεγε για ακόμη μία φορά το λάθος δρόμο. Αφού έκανε αναστροφή πήρα πάλι το δρόμο από το ήρθαμε. Αφού φτάσαμε στην παραλία που κάναμε μπάνιο την προσπέρασε και συνέχισα στο δρόμο. Ενώ οδηγούσα και υπήρχε μεταξύ μας μία ένταση και ένας καυγάς για το λάθος δρόμο που μου είπε βγήκαμε εκτός δρόμου από την δεξιά πλευρά δηλαδή από την πλευρά του συνοδηγού και της θάλασσας. Μόλις κατάλαβα τι έγινε πάτησα φρένο.

Μπροστά μας είχαμε τον γκρεμό και τη θάλασσα και το δρόμο. Μόλις σταμάτησα η Γαρυφαλλιά άνοιξε πόρτα του συνοδηγού και άρχισε να φωνάζει και αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε να περπατάει προς τον γκρεμό. Βγήκα έξω από το αμάξι και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να είμαστε μπροστά από το αμάξι και να την σπρώχνω μία φορά προς την πλευρά του γκρεμού…» πρόσθεσε.

«…Την έσπρωξα άλλη μία φορά ηθελημένα για να πέσει στον γκρεμό. Θέλω να σας πω ότι όταν βγήκα από το αμάξι είχα θολώσει τόσο πολύ με το περιστατικό που ζητούσε βοήθεια, που ηθελημένα την έσπρωξα στο γκρεμό. Με το που φώναξε «βοήθεια» ένιωσα ότι με θεωρεί εγκληματία και πίστευε ότι θα ήθελα να της κάνω κακό, ένιωσα δηλαδή ότι με υποβιβάζει γι’ αυτό και έχασα τον έλεγχο. Μόλις είδα ότι ήταν χάλια στη θάλασσα δεν ξέρω για ποιο λόγο πήγα και πήρα το σακίδιο πλάτης μου από το αμάξι μου και κατέβηκα να την βοηθήσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν έφτασα κάτω στα βράχια είδα ότι η Γαρουφαλιά ήταν ολόκληρη μέσα στο νερό. Πέταξα την τσάντα στη θάλασσα και μπήκα στο νερό για να τη βγάλω. Όταν την έβγαλα την ξάπλωσα στα βράχια και της έδωσα τις πρώτες βοήθειες. Κατάλαβα όμως ότι ήταν νεκρή. Τρελάθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Μπήκα μέσα στο νερό και άρχισα να κολυμπάω προς την άλλη μεριά της παραλίας. Αφού κολύμπησα για πάρα πολλή ώρα βγήκα στην ακτή και άρχισα να περπατάω προς κάτι μεγάλους λόφους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.