ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βιασμός στο spa – κολαστήριο: Σοκάρουν οι περιγραφές των δύο νεαρών κοριτσιών που έζησαν τη φρίκη

Βιασμός στο spa – κολαστήριο: Σοκάρουν οι περιγραφές των δύο νεαρών κοριτσιών που έζησαν τη φρίκη

Την απόλυτη φρίκη που έζησαν, όταν απαντώντας σε αγγελία για μοντέλα, βρέθηκαν κλειδωμένες σε ένα δωμάτιο σπα όπου, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον ιδιοκτήτη του, περιέγραψαν τα δύο νεαρά κορίτσια.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 47χρονο που διατηρεί σπα στο κέντρο της Αθήνας, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες μιας 17χρονης και μιας 18χρονης, οι οποίες ισχυρίζονται πως έπεσαν θύματα βιασμού από τον διεστραμμένο άντρα.

Απάντησαν σε μια αγγελία που ζητούσε μοντέλα, ωστόσο όταν έφθασαν στο κέντρο αισθητικής ο κατηγορούμενος τούς είπε ότι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις και αν ήθελαν να δούλευαν εκεί. Λίγα λεπτά μετά, βρέθηκαν κλειδωμένες σε ένα δωμάτιο, όπου ο 47χρονος φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους.

Σημειώνεται ότι οι δύο νεαρές δεν πήγαν μαζί στο σπα, ενώ κατήγγειλαν τον βιασμό τους σε διαφορετική χρονική περίοδο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το ένα από τα κορίτσια, δεν δίστασε να αναφερθεί σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε.

Υποστήριξε ότι ο 47χρονος την οδήγησε αρχικά στο δωμάτιο με την πρόφαση να της δείξει πώς να κάνει μασάζ, ωστόσο κλείδωσε την πόρτα από μέσα.

«Πήγαμε σε ένα από τα δωμάτια του πρώτου ορόφου και μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και να ξαπλώσω μπρούμυτα για να μου δείξει πώς να κάνω μασάζ, ενώ κλείδωσε την πόρτα από μέσα. Ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ από τα πόδια και άρχισε να ανεβαίνει μέχρι που έφτασε στην περιοχή των γεννητικών μου οργάνων, όπου με τις άκρες των δαχτύλων του άρχισε να τα ακουμπάει», καταγγέλλει.

Από την πλευρά της, η δεύτερη κοπέλα εξομολογήθηκε πως ξάπλωσε κι εκείνη στο κρεβάτι του μασάζ, φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχό της, ενώ κάποια στιγμή ο 47χρονος άρχισε να της χαϊδεύει τους γλουτούς και τα οπίσθια.

«Μου ζήτησε να τον ακολουθήσω σε ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο {…} μου έδειξε διάφορα λάδια και σύνεργα του μασάζ. {…} Στη συνέχεια μου ζήτησε να φορέσω εσώρουχο, χωρίς σουτιέν {..} και όταν θα ήμουν έτοιμη να ανέβαινε για να μου δείξει πως κάνουν μασάζ. Άρχισε να ανεβάζει τα χέρια του όλο και πιο πάνω, ώσπου έφτασε πλέον να χαϊδεύει τους γλουτούς και τα οπίσθια μου», ανέφερε.

Τελικά, μετά από σθεναρή αντίσταση, τα δύο κορίτσια κατάφεραν να γλιτώσουν από τον αδίστακτο άνδρα και να δραπετεύσουν από το δωμάτιο – κολαστήριο.

«Μου είπε “προσπαθώ να σπάσω τον πάγο για να είμαστε όλοι χαλαρά μεταξύ μας”. Μετά κατεβήκαμε κάτω στον χώρο ξεκούρασης επαναλαμβάνοντας συνεχώς τις φράσεις “προσπαθώ να σπάσω τον πάγο”, “σε θέλω στο τιμ μου, θα είσαι πολύ καλή”, “είσαι πολύ γλυκούλα και θα φέρεις πολύ κέρδος” και μετά έφυγα», πρόσθεσε η άτυχη κοπέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν σε διαφορετικές ημέρες, ωστόσο τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν, καθώς το ένα, έχοντας τεράστια οικονομική ανάγκη, δέχθηκε να δουλέψει στην επιχείρηση, θεωρώντας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, πως ο 47χρονος δεν θα την ξανακακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο τελευταίος κρίθηκε ήδη προφυλακιστέος, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.