ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ζάκυνθος: Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για διακίνηση κοκαΐνης

Ζάκυνθος: Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για διακίνηση κοκαΐνης

Απέδωσε καρπούς η έρευνα των Αρχών της Ζακύνθου, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφαλείας πέρασαν χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση κοκαΐνης στο νησί.

Κατά τη διάρκεια διαδοχικών ερευνών στα σπίτια τους και σε έναν υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα», οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 4,5 γραμμαρίων, λευκή σκόνη βάρους 13,3 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα πιστόλι κρότου με έξι φυσίγγια, ενώ κατέσχεσαν ακόμη 765 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και μια κάμερα με ασύρματη μετάδοση εικόνας. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Ο “Jack” βρήκε κοκαΐνη σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη

Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το μεσημέρι της Παρασκευής και ο σκύλος ανιχνευτής “Jack” που είχαν μαζί τους δεν άργησε να ξετρυπώσει έξι συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 8,6 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.