ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα χέρια της Αστυνομίας σπείρα που έκλεβε χρήματα και κινητά μέσα από αυτοκίνητα

Στα χέρια της Αστυνομίας σπείρα που έκλεβε χρήματα και κινητά μέσα από αυτοκίνητα

Στην σύλληψη μίας σπείρας που κατηγορείται ότι διέπραττε κλοπές από αυτοκίνητα στη Γλυφάδα προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόκειται για δύο άτομα με καταγωγή από την Αλγερία και ένα με καταγωγή από την Τυνησία τα οποία συνελήφθησαν, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις άνδρες διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις αυτοκινήτων, από τα οποία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 12 περιπτώσεις κλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.