Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας – Αυτοκίνητο ανετράπη στο ύψος της Ακρίτσας (φώτο)

Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας – Αυτοκίνητο ανετράπη στο ύψος της Ακρίτσας (φώτο)

Ένα τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας κοντά στον κόμβο της Αρκίτσας, που προκάλεσε αυξημένη κίνηση.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η 38χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρει στην νησίδα και να ανατραπεί.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο απεγκλώβισε τη νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε από την ανατροπή και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Καμένων Βούρλων. Επίσης στο σημείο έσπευσαν τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία με όχημα από την Αταλάντη και επικεφαλής της επιχείρησης την διοικήτρια της Π.Υ Λαμίας, Σταυρούλα Μπονέ.

Η τροχαία ρύθμισε την κυκλοφορία μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα και να απομακρυνθεί το αυτοκίνητα ενώ θα διενεργήσει προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.