ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αμπελόκηποι: Εγκατέλειψαν πτώμα έξω από νοσοκομείo – Τι εξετάζουν οι αρχές

Αμπελόκηποι: Εγκατέλειψαν πτώμα έξω από νοσοκομείo – Τι εξετάζουν οι αρχές

Συναγερμός έχει προκληθεί στις αστυνομικές αρχές σχετικά με έναν άνδρα κινεζικής καταγωγής, ηλικίας 31 ετών, τον οποίο εγκατέλειψαν άγνωστοι έξω από γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο στους Αμπελόκηπους, χωρίς τις αισθήσεις του, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Χουάγκουανγκ Λιν, για τον οποίο το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει ανακοίνωση και Missing Alert από τις 12 Ιουνίου. Όπως λένε πληροφορίες, η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομόνοιας. Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από φιλικό σπίτι στην οδό Διπυλου.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν πως εμφανίστηκε μόνος του στο ίδιο σπίτι το βράδυ της 16ης του Ιουλίου, μετά από την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού και τις έρευνες της ασφαλείας.

Ο εξαφανισθείς είχε μεγάλο δράκο τατουάζ στο στήθος, ενώ ήταν, κατά δήλωση των οικείων του, χρήστης ναρκωτικών ουσών.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που ασχολούνται με τις έρευνες, περιμένουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τα αιτία του θανάτου του.

Παράλληλα, οι έμπειροι αστυνομικοί αναζητούν τα, πάνω από 3 άτομα, τα οποία τον εγκατέλειψαν έξω από το ιδιωτικό νοσοκομείο.

Πάντως το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους αρκετά συμβάντα (δολοφονίες ή εξαφανίσεις) Κινέζων που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Για τους συγκεκριμένους, υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν θύματα απαγωγής για λύτρα από μέλη της κινεζικής μαφίας που φαίνεται πως δρα στο κέντρο, χωρίς οι έρευνες των αρμοδίων αρχών να έχουν καταλήξει κάπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.