(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 09:53) Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, μετά τη δολοφονία στον Πάνορμο Ρεθύμνου, όταν 49χρονος, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή, διαπληκτίστηκε με 47χρονη και στη συνέχεια τη σκότωσε. Ποια ήταν η 47χρονη επιχειρηματίας.

Η 47χρονη επιχειρηματίας ήταν από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου. Ήταν παντρεμένη και ζούσε με την οικογένειά της στο Ρουμελή Μυλοποτάμου. Είχε ένα γιο και μία κόρη.


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία στο Πάνορμο Ρεθύμνου. Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Κυριακής ένας 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε. Στη συνέχεια ο ίδιος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 49χρονος φέρεται να σκότωσε την 47χρονη στο Ρέθυμνο γιατί τον απέρριψε ερωτικά…

Δράστης και θύμα διατηρούσαν επιχειρήσεις στην περιοχή του Πάνορμου. Μάλιστα, επιχειρηματίες της περιοχής που γνώριζαν και τους δύο είχαν αποκλείσει από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο οι δύο τους να διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του ο 49χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!