ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μάνη: Εντοπίστηκαν δύο σπίτια-οπλοστάσια

Μάνη: Εντοπίστηκαν δύο σπίτια-οπλοστάσια

Παράνομα όπλα και αιχμηρά αντικείμενα, αλλά και λαθραία πακέτα τσιγάρων και κροτίδες ανακάλυψαν οι αστυνομικοί των τμημάτων Αρεόπολης, Σπάρτης και Γυθείου στην κοινή επιχείρηση που οργάνωσαν για έρευνες σε δύο σπίτια στο Οίτυλο της Ανατολικής Μάνης.

Αρχικά, οι αστυνομικοί ερεύνησαν την κατοικία ενός 61χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγητικό όπλο με ένα φυσίγγιο για το οποίο δεν διέθετε άδεια, αλλά και μια… συλλογή που περιλάμβανε μια σπάθα μήκους 65 εκατοστών, ένα στιλέτο μήκους 28 εκατοστών και δυο μαχαίρια μήκους 35 και 25 εκατοστών. Ο 61χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου για παράνομη οπλοκατοχή.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο σπίτι ενός 55χρονου που όμως είχε προλάβει να εξαφανιστεί βλέποντας τους αστυνομικούς να πλησιάζουν. Μέσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλο του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει, ένα αεροβόλο πιστόλι με 230 σφαιρίδια, αλλά και 59 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 49 κροτίδες! Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων και βεγγαλικών και του Τελωνειακού Κώδικα και αναζητείται για να συλληφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.