ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στυγερή δολοφονία στο Κερατσίνι!

Στυγερή δολοφονία στο Κερατσίνι!

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Κερατσίνι του Πειραιά από την στυγερή δολοφονία ενός 47χρονου Έλληνα τα ξημερώματα στην οδό Τραπεζούντος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δέχτηκε την επίθεση τη στιγμή που έφευγε από το σπίτι του για να πάει στην Ιχθυόσκαλα όπου έργάζεται.

Ο 47χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο στήθος από μαχαίρι, μεταφέρθηκε στις 04.20 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο επίθεση με σκοπό τη ληστεία.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.