Αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική με 19 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική με 19 συλλήψεις

19 άτομα που συνελήφθησαν σε ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διήμερο (13 και 14-5-2013) στις περιοχές του Ασπρόπυργου, των Άνω Λιοσίων και των Αχαρνών, οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 230 αστυνομικοί, ελέγχθησαν 386 άτομα και 254 οχήματα, προσήχθησαν 185 άτομα και συνελήφθησαν 19 άτομα εκ των οποίων επτά για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ένα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και παράβαση του Ν. περί όπλων, ένα για παράβαση του Ν. περί ναρκωτικών και περί όπλων, δύο για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών, ένα για λαθρεμπόριο χρυσού, ένα για παρεμπόριο, ένα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, τέσσερα άτομα με καταδικαστικές αποφάσεις και ακόμα ένα για παράβαση του Γ.Ο.Κ.

Στο πλαίσιο των ελέγχων κατασχέθηκαν τρεις  κυνηγετικές καραμπίνες, ένα κυνηγετικό δίκαννο και ένα αεροβόλο όπλο, 39 δισκία ναρκωτικών, χρηματικό ποσό 865 ευρώ, 598 ζεύγη γυαλιών ηλίου, 370 ρολόγια χειρός και 80 ζεύγη παπούτσια (όλα απομιμητικά προϊόντα), ενώ βρέθηκαν τέσσερις κλεμμένες μοτοσυκλέτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.