ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιάννενα: «Βουτιά» στο κενό για 25χρονο από ταράτσα πολυκατοικίας

Γιάννενα: «Βουτιά» στο κενό για 25χρονο από ταράτσα πολυκατοικίας

Τέλος στην ζωή του έβαλε ένας 25χρονος στα Γιάννενα, που πήδηξε από ταράτσα πολυκατοικίας.

Τον νεαρό αντίκρισε αιμόφυρτο στο έδαφος, δύο περίπου ώρες μετά τα μεσάνυχτα, η γιαγιά του, η οποία δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον 25χρονο ήταν ήδη πολύ αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροτομής. Οι σκηνές που ακολούθησαν από οικεία πρόσωπα του νεαρού άνδρα ήταν σπαρακτικές κάνοντας αρκετούς περίοικους να βγουν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε αφήσει σημείωμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας από όπου «βούτηξε» στο κενό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.