ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προφυλακίστηκε ο Αλβανός που βίαζε την κόρη του

Προφυλακίστηκε ο Αλβανός που βίαζε την κόρη του

Ο 46χρονος Αλβανός κατά την απολογία του την Παρασκευή, στο αλκοόλ φέρεται να απέδωσε τους επανειλημμένους βιασμούς της ανήλικης κόρης του. Έχοντας συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι και ζητώντας επανειλημμένα «συγγνώμη» από την ανήλικη κόρη του ο Αλβανός ομολόγησε ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης τις αποτρόπαιες πράξεις του και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η θεία του ανήλικου κοριτσιού εντόπισε αιμόφυρτη την ανιψιά της, η οποία προηγουμένως είχε αποπειραθεί να κόψει τις φλέβες της, μη μπορώντας να αντέξει άλλο το μαρτύριο που ζούσε. «Δεν ήθελα να τον έχω πατέρα, δεν μπορούσα άλλο», ανέφερε η 16χρονη σε ιδιόχειρο σημείωμα που κρατούσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πράξεις συνέβαιναν κατά την απουσία της μητέρας από το σπίτι. Η τελευταία δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ μιας και ο σύζυγός της ήταν άνεργος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.