ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τραγικός θάνατος στο Αγρίνιο – Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι

Τραγικός θάνατος στο Αγρίνιο – Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι

Τραγωδία σημειώθηκε στο Αγρίνιο, όταν ένα αγόρι μόλις 14 χρονών έπεσε από το μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου και σκοτώθηκε.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη λίγο μετά τις 12:00, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες όταν ο 14χρονος εντοπίστηκε στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, με σοβαρά τραύματα.

Γείτονας γιατρός που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Επικράτησε πανικός στο σημείο με τους περίοικους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς, λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.