Λάρισα: Ποινής κάθειρξης 8 ετών σε ιερέα για ασέλγεια σε 11χρονη – Συνεργός και η μητέρα της

Λάρισα: Ποινής κάθειρξης 8 ετών σε ιερέα για ασέλγεια σε 11χρονη – Συνεργός και η μητέρα της

Ένας 83χρονος συνταξιούχος ιερέας, ο οποίος ασελγούσε σε 11χρονη κοριτσάκι, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Η μητέρα της ανήλικης, παράλληλα, καταδικάστηκε για συνέργεια.

Κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέας σημείωσε πως ο ιερέας εκμεταλλεύτηκε την κακή οικονομική κατάσταση της μητέρας και της έδειξε ανταλλάγματα για να του πηγαίνει τη μικρή.

«Εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας» επεσήμανε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο και συμπλήρωσε: «Έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη».

Χαρακτηριστικά είναι και τα όσα είπε η μικρή στις Αρχές: «Είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει».

Σημειώνεται πως ο ιερέας είχε φυλακιστεί, πρωτόδικα, στη Φυλακή Γρεβενών, ωστόσο αποφυλακίστηκε ύστερα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπόλοιπο της ποινής του αναμένεται να το εκτίσει στο σπίτι του σε χωριό της Μαγνησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.