Δικηγόρος Ι.Παλιοσπύρου: «Η Ιωάννα θα είναι εκεί σε κάθε δικάσιμο και η Έφη θα τη βρει μπροστά της»

Δικηγόρος Ι.Παλιοσπύρου: «Η Ιωάννα θα είναι εκεί σε κάθε δικάσιμο και η Έφη θα τη βρει μπροστά της»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε μεγάλη δύναμη ψυχής την Τετάρτη, όταν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, στην έναρξη της δίκης.

Την ίδια ώρα, η δράστιδα της υπόθεσης προτίμησε να μείνει κρυμμένη στο κελί της και να παρακολουθεί τα γεγονότα από την τηλεόραση.

«Στις 30/09 περιμένουμε να ξεκινήσει η δίκη και η κατάθεση της Ιωάννας. Στις αρχές Δεκεμβρίου θα αποφυλακιστεί η δράστις και έτσι θα πάμε σε μια πιο γρήγορη διαδικασία ώστε να έχει εκδοθεί η απόφαση ως τέλη Νοεμβρίου», είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος τόνισε πως η Ιωάννα είναι συγκινημένη από την στάση του κόσμου και θα ήθελε με κάποιο τρόπο να ανταποδώσει.

«Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας σε αυτή τη γυναίκα είναι αυταπόδεικτο. Ο καθένας θα υπέθετε ότι θα έρθει στο δικαστήριο να εκφράσει τη συγγνώμη της να εξηγήσει τις πράξεις της. Κρίνοντας τη δήλωσή της ότι θα εμφανιστεί σε μεταγενέστερη δικάσιμο, στην ουσία είναι σαν να λέει ότι θα εμφανιστεί σε μια πιο ασφαλή δικάσιμο. Η Ιωάννα όμως δήλωσε ότι θα είναι εκεί σε κάθε δικάσιμο και όποτε εμφανιστεί η Έφη θα τη βρει μπροστά της» σημείωσε ο δικηγόρος, σχολιάζοντας την απουσία της Έφης από την δίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια, ο κ. Αλεξανδρής έκανε σαφές πως η Ιωάννα ζητάει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. «Καταρχάς ποιους καλύπτει, ποιους προστατεύει. Τέτοια εγκλήματα δεν σχεδιάζονται και δεν υλοποιούνται από ένα άτομο. Από κάπου είχε βοήθεια, το αν η βοήθεια θα αναχθεί σε επίπεδο συνεργού για την ποινική διαδικασία μένει να αποδειχτεί. Είναι διαφορετικό να πάω σε ένα μαγαζί να αγοράσω κάτι και διαφορετικό να ζητήσω να μου προμηθευτεί ένα προϊόν που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο», εξήγησε και κατέληξε: «Αυτό περιμένουμε να απαντηθεί. Να είναι σίγουρη η γυναίκα αυτή θα εμφανιστούν και οι όποιοι βοηθοί της ή συνεργοί της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.