Έγκλημα στην Κυπαρισσία – Στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες ο πρώην σύντροφος της Μόνικα

Έγκλημα στην Κυπαρισσία – Στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες ο πρώην σύντροφος της Μόνικα

Στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο φερόμενος ως ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης Μόνικα Γκιουζ στην Κυπαρισσία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, το αργότερο μέχρι την Τρίτη ο 39χρονος Ρουμάνος θα είναι στην Ελλάδα και θα δώσει εξηγήσεις για τη φρικτή εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί στην αυλή του σπιτιού του με την άτυχη Μόνικα τσιμεντώμενη.

Ο δικηγόρος του 39χρονου, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο Star και την Κατερίνα Ρίστα, είπε ότι έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επισπευθεί η διαδικασία έλευσης του βασικού υπόπτου στη χώρα μας.

Σε επικοινωνία που είχε με τον πελάτη του τού είπε πως δε φοβάται να αντιμετωπίσει τις Αρχές και ισχυρίστηκε πως δεν είναι εκείνος ο δράστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην σύντροφος της 42χρονης είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Star και είχε δηλώσει πως η γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε στο νοσοκομείο από τα χέρια του 39χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.