ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ατύχημα 6χρονου με καρτ στην Πάτρα: Οι γιατροί θα επιχειρήσουν αύριο μείωση της καταστολής

Ατύχημα 6χρονου με καρτ στην Πάτρα: Οι γιατροί θα επιχειρήσουν αύριο μείωση της καταστολής

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ,το μεσημέρι της Κυριακής ο 6χρονος Φώτης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όταν έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην οδό Μαιζώνος ένα όχημα καρτ, από αυτά που συμμετείχαν στο 13ο «Patras International Circuit for Kart» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη, οι γιατροί διασωλήνωσαν αμέσως τον μικρό Φώτη διότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως ο ίδιος λέει, αύριο οι γιατροί θα επιχειρήσουν να μειώσουν την καταστολή στην οποία βρίσκεται ο μικρός για να δουν τις πρώτες αντιδράσεις του παιδιού.

Οι γονείς του Φώτη, οι οποίοι έχουν άλλα δύο κοριτσάκια δεν έχουν φύγει ούτε λεπτό από το πλευρό του παιδιού τους με την αγωνία τους να κορυφώνεται όσο βλέπουν το παιδί τους διασωληνωμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παιδί ήρθε σε κωματώδη κατάσταση και για αυτό το διασωληνώσαμε αμέσως. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι γιατί ακόμα δεν έχει περάσει το πρώτο κρίσιμο εικοσιτετράωρο. Είχαμε μια ήρεμη νύχτα στην εντατική και γενικότερα υπάρχει μια σταθερότητα. Κρατάμε ακόμα χαμηλούς τόνους, σήμερα ο μικρούλης θα παραμείνει διασωληνωμένος σε μηχανικό αερισμό και αύριο θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε την καταστολή για να δούμε κάποιες αντιδράσεις του παιδιού. Οι γονείς είναι συνεχώς στο πλευρό του και έχουν άλλα δύο κοριτσάκια τα οποία αγωνιούν κι αυτά για την κατάσταση της υγείας του αδερφού τους. Όλο το ιατρικό προσωπικό είναι δίπλα τους και εύχομαι τις επόμενες μέρες να έχω καλύτερα νέα για την πορεία της υγείας του παιδιού», λέει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.