ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τον τραυματισμό 6χρονου σε αγώνα καρτ (upd)

Πάτρα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τον τραυματισμό 6χρονου σε αγώνα καρτ (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12:53) Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες, τα 4 μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα, και ο πέμπτος, ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε τον ανήλικο.

Η δικογραφία επιστρέφει στην Αστυνομία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση με τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας και τη συγκέντρωση στοιχείων.

Στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν διώξεις.


Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 6χρονου αγοριού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνες καρτ στην Πάτρα. Για το σοκαριστικό ατύχημα συνελήφθησαν από την Αστυνομία πέντε άτομα οι οποίοι πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων είναι μέλη της διοργανώτριας αρχής των αγώνων, ενώ ο πέμπτος συλληφθείς είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τραυμάτισε τον ανήλικο.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.