ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Υπόθεση Ι.Παλιοσπύρου: Η 36χρονη τηλεφώνησε σε τρία πρόσωπα μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Υπόθεση Ι.Παλιοσπύρου: Η 36χρονη τηλεφώνησε σε τρία πρόσωπα μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ειδικότερα, η 36χρονη, έκανε έξι κλήσεις μετά την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, τις οποίες μάλιστα στη συνέχεια διέγραψε για να μην βρεθούν από τις αστυνομικές αρχές.

Οι κλήσεις αυτές, έγιναν σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα, το ένα από τα οποία μάλιστα προσήχθη από την αστυνομία ως ύποπτος για συνεργός της 36χρονης στην επίθεση.

Ποιος είναι ο άνδρας στον οποίο τηλεφώνησε η 36χρονη μετά την επίθεση στην Ιωάννα – Τι του ζητούσε και πως την χαρακτηρίζει

Παράλληλα εντόπισαν τον άνθρωπο που εξετάστηκε από τις αστυνομικές αρχές ως ύποπτος για συνέργεια με την 36χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα; Τι ισχυρίζεται ο ίδιος;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος γνώρισε την 36χρονη, μέσω μιας φίλης της η οποία ήταν και σύντροφος του. Όπως είπε η κατηγορουμένη του ζητούσε επανειλημμένα και εμμονικά να παρακολουθεί την Ιωάννα, ενώ τον ρωτούσε πού μπορούσε να βρει βιτριόλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.