ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαλκίδα: Στον ανακριτή ο 30χρονος Βούλγαρος – «Με είχε κλειδωμένη και με βίαζε για 14 ημέρες»

Χαλκίδα: Στον ανακριτή ο 30χρονος Βούλγαρος – «Με είχε κλειδωμένη και με βίαζε για 14 ημέρες»

Αναστάτωση επικρατεί στη Χαλκίδα έπειτα από την καταγγελία μιας 24χρονης η οποία υποστηρίζει ότι ένας άνδρας την είχε κλειδωμένη στο σπίτι του και τη βίαζε για δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα από τη Λιθουανία υπέδειξε στην αστυνομία έναν 30χρονο βουλγαρικής καταγωγής, ισχυριζόμενη την κρατούσε κλειδωμένη για 14 ημέρες σε σπίτι στη Χαλκίδα, ικανοποιώντας πάνω της τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του.

Τελικά κατάφερε να ξεφύγει την περασμένη Πέμπτη (16/09) και να καταγγείλει τον εφιάλτη που έζησε στην αστυνομία.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα και έπειτα στον ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην απολογία του, δε, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι η ερωτική συνεύρεση με την 24χρονη ήταν συναινετική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.