ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 20χρονος Αλγερινός που σκότωσε συμπατριώτη του

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 20χρονος Αλγερινός που σκότωσε συμπατριώτη του

Μετά την απολογία του, ο 20χρονος Αλγερινός ο οποίος σκότωσε 24χρονο συμπατριώτη του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Να σημειωθεί πως κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς του επιτέθηκε πρώτα το θύμα, με ψαλίδι. Είπε ότι είχε διάφορες με τον 24χρονο τον οποίο παρουσίασε ως αρχηγό συμμορίας που ήθελε να του επιβληθεί.

Είπε ότι τον έβρισε και του έθιξε την αντρική του τιμή ενώ ακολούθησε συμπλοκή, δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε και ο ίδιος. Στη συνέχεια έτρεξε, πήρε ένα μαχαίρι πάνω στο οποίο έπεσε ο 24χρονος.

Είπε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του αλλά δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το συμπατριώτη του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 20χρονος δράστης του φονικού μπήκε αιμόφυρτος σε ταχυφαγείο της οδού Αριστοτέλους, άρπαξε ένα μαχαίρι και έτρεξε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης όπου και μαχαίρωσε τον 24χρονο, κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.