ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη φέρεται να έχει βρει ακόμη και μάρτυρες

Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη φέρεται να έχει βρει ακόμη και μάρτυρες

Η 36χρονη που ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση μέσα από το κελί της, το οποίο έχει και τηλεόραση.

Η καθ΄ ομολογίαν δράστις της επίθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο στις 20 Μαΐου του 2020, στην Καλλιθέα, προτίμησε να μην δώσει το “παρών” στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει τη γυναίκα της οποίας τη ζωή κατέστρεψε από τη μια στιγμή στην άλλη, κάνοντας χρήση του δικαιώματός της να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.

Όπως μετέδωσε μάλιστα το Star, την ώρα που η Ιωάννα συγκλονίζει με το μεγαλείο της ψυχής της, κάνοντας επίδειξη θάρρους, η 36χρονη Έφη, σύμφωνα με τους γιατρούς, έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς πριν από μερικές ημέρες ένιωσε μια αδιαθεσία.

Όταν ωστόσο την ενημέρωσαν σχετικά, εκείνη αρνήθηκε και προτίμησε να παραμείνει στο κελί της.

Παρά το γεγονός, δε, ότι κρατείται μαζί με έξι ακόμα γυναίκες, φέρεται να μην μιλά σε κανέναν, παρά μόνο στον συνήγορό της, ενώ παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσής της από την τηλεόραση.

Βρήκε μάρτυρες υπεράσπισης

Στο μεταξύ, στη δίκη που θα ξεκινήσει και πάλι στις 30 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες υπέρ της Έφης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρία άτομα από το εργασιακό και φιλικό της περιβάλλον που θα αναφερθούν στον χαρακτήρα της, τις σπουδές της, την οικογενειακή της κατάσταση και την εργασία της.

Σύμφωνα πάντα με το Star, για την ώρα δεν πρόκειται να καταθέσει κάποιος από την οικογένειά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έχει μετανιώσει για την απόφασή της να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο, προκαλώντας ακόμα χειρότερη εντύπωση στην κοινή γνώμη για το πρόσωπό της και αναμένεται να δώσει το “παρών” στην επόμενη συνεδρίαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.