ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας: «Ψέματα όσα ισχυρίζεται ο Νώντας»

Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας: «Ψέματα όσα ισχυρίζεται ο Νώντας»

Η στενή σχέση που είχε η 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, με έναν άνδρα, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς φέρεται ότι του ζητούσε επίμονα να παρακολουθεί την 34χρονη, ενώ τον είχε ρωτήσει με ποιον τρόπο θα προμηθευόταν συσκευή GPS, αλλά και το καυστικό υγρό με το οποίο περιέλουσε την άτυχη γυναίκα.

Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και μέσω του νομικού εκπροσώπου του Αλέξανδρου Κούκιου υποστήριξε ότι η Έφη Κακαράντζουλα επιχείρησε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει άλλοθι για τον εαυτό της. Όπως τόνισε ο κ. Κούκιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πελάτης του αφέθηκε ελεύθερος, αν και εξετάστηκε από την Αστυνομία, ερευνήθηκαν το σπίτι και η οικογενειακή του επιχείρηση, και κατασχέθηκαν κινητά, φορητοί υπολογιστές, καθώς και ένα όπλο που κατείχε νόμιμα.

Παρ’ όλα αυτά, επιβεβαίωσε ότι η 36χρονη Έφη ζητούσε φορτικά από τον 36χρονο να παρακολουθεί την Ιωάννα, ενώ τον ρώτησε και πώς θα μπορούσε να προμηθευτεί βιτριόλι, υποστηρίζοντας όμως ότι ο πελάτης του δεν συνέδεσε την ερώτηση με την παρακολούθηση της Ιωάννας ούτε έμαθε αν η κατηγορουμένη κατάφερε να προμηθευτεί την καυστική ύλη.

Ακόμη, περιέγραψε την 36χρονη ως μια χειριστική και εμμονική γυναίκα, η οποία αντιδρά σπασμωδικά στα ερωτικά της. Αυτός ήταν, όπως τόνισε, ο λόγος που ο 36χρονος προσπαθούσε να την αποφύγει και, κάθε φορά που εκείνη τον ρωτούσε αν παρακολούθησε τον 40χρονο «Νώντα» ή την Ιωάννα, της έλεγε ψέματα ότι το είχε κάνει και δεν είχε διαπιστώσει κάτι ύποπτο.

Τέλος, αναφορικά με την κλήση που φέρεται ότι δέχθηκε ο 36χρονος από την κατηγορουμένη μετά την επίθεση, ο κ. Κούκιος υποστήριξε ότι η Έφη τηλεφώνησε αρκετές φορές στον εντολέα του.

​​​​​​​Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας κλήσης, που έγινε στις 3 τα ξημερώματα, του είπε «πες πως ήμασταν μαζί» και το έκλεισε!

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, άστραψε και βρόντηξε με αφορμή τη δήλωση του 40χρονου «Νώντα» ότι δεν είναι εκείνος το μήλον της Έριδος ανάμεσα στην Ιωάννα και την 36χρονη βιτριολίστρια, αλλά υπαινίχθηκε πως πρόκειται για «ένα άλλο πρόσωπο»!

«Άφησε υπονοούμενα ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω, ενώ έχει ήδη καταθέσει δύο φορές στο πλαίσιο προανάκρισης και, είτε θέλει είτε όχι θα έρθει στο δικαστήριο» δήλωσε ο Νίκος Αλεξανδρής για τον 40χρονο, ο οποίος αρνήθηκε μέσω του δικηγόρου του πως για τα «μάτια» του η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα περιέλουσε με βιτριόλι την άτυχη Ιωάννα έξω από το γραφείο της στην Καλλιθέα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​«Δεν υπάρχει γεγονός στις δηλώσεις του που να έχει δόση αληθείας. Διερωτώμαι μόνον ποιον εξυπηρετεί η συγκεκριμένη δήλωση, εφόσον έχει γίνει». Κατηγόρησε, τέλος, τον 40χρονο ότι «στον βωμό του εντυπωσιασμού και της δημοσιότητας αφήνει υπονοούμενα για ανθρώπους που επί 16 μήνες παλεύουν να ζήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.