ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ξεσπά ο πατέρας του Mad Clip: «Από τα κανάλια έμαθα ότι βρέθηκε ο σταυρός του – Δεν με ενημέρωσε η αστυνομία»

Ξεσπά ο πατέρας του Mad Clip: «Από τα κανάλια έμαθα ότι βρέθηκε ο σταυρός του – Δεν με ενημέρωσε η αστυνομία»

Είκοσι μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

Η αυτοψία που πραγματοποίησε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, Παναγιώτης Μαδιάς, έριξε φως στα αίτια και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, φαίνεται πως τη μοιραία νύχτα, λίγα μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος υπήρχαν νερά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό τα ελαστικά της μοιραίας Porsche για λίγα, αλλά κρίσιμα δευτερόλεπτα, να έχασαν την αποδοτικότητά τους.

Παράλληλα έγινε γνωστό από την αυτοψία, πως μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου βρέθηκαν ο σταυρός αξίας περίπου 30.000 ευρώ και το κινητό του Mad Clip.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας του τράπερ ωστόσο μιλώντας στον Alpha, δεν έκρυψε την ενόχλησή του, λέγοντας: «Για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός και κανένα τηλέφωνο. Από τη στιγμή που έχω κάνει καταγγελία στην ελληνική αστυνομία, οφείλει η ελληνική αστυνομία να μου το αναγγείλει αυτό το γεγονός και όχι να το μαθαίνω από τα κανάλια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.