ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πέτρος Φιλιππίδης: Πως είναι η καθημερινότητά του στις φυλακές;

Πέτρος Φιλιππίδης: Πως είναι η καθημερινότητά του στις φυλακές;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκονται στις φυλακές της Τρίπολης και στο Πρωινό μετέφεραν κάποιες λεπτομέρειες από την καθημερινότητά τους.

«Η ψυχολογική του κατάσταση τον πρώτο καιρό που μεταφέρθηκε στις φυλακές ήταν κακή. Σταδιακά, όμως, άρχισε να εγκλιματίζεται και πλέον ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα και προαυλίζεται κυρίως με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τα επισκεπτήρια είναι συχνά από την σύζυγό του, ενώ ο γιος του έχει πάει ελάχιστες φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την περιβόητη θεατρική παράσταση, μαθαίνω από τον διευθυντή των φυλακών ότι υπήρξε αυτή η ιδέα να κάνουν μια παράσταση για τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν θετικός στο να βοηθήσει μαζί με μία ομάδα 8 -10 ατόμων, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θέλησε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Έχουν κάνει τις πρώτες πρόβες», είπε ο δημοσιογράφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.