ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρόμος για 6χρονο στη Μυτιλήνη – Του επιτέθηκε σκύλος

Τρόμος για 6χρονο στη Μυτιλήνη – Του επιτέθηκε σκύλος

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 6χρονο αγοράκι στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκύλος ράτσας Πιτ μπουλ ενώ καθόταν με τον ιδιοκτήτη του, ξαφνικά έφυγε από το σημείο και επιτέθηκε στο αγοράκι όπου για λίγα δευτερόλεπτα είχε αφήσει το χέρι της μητέρας του.

Στο σημείο επικράτησε πανικός.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος έριξε το αγοράκι στο οδόστρωμα, σκίζοντας του τα ρούχα και προκαλώντας του ευτυχώς μόνο κάποιες γρατσουνιές στην κοιλιακή του χώρα, πριν το απομακρύνει από το σημείο ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος τράπηκε μαζί με το σκύλο του σε φυγή και αναζητείτε από την αστυνομία όπου κατέθεσε σχετική καταγγελία η μητέρα του αγοριού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης χωρίς ευτυχώς να αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά τραύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.