ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κέρκυρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 80χρονης – Εκσκαφές σε χωράφια

Κέρκυρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 80χρονης – Εκσκαφές σε χωράφια

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 80χρονης, Μαρίας Κόλλα, στην Κέρκυρα.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχουν προχωρήσει και σε εκσκαφές διαφόρων σημείων σε χωράφια της περιοχής Κοκκίνι στην Κέρκυρα, προκειμένου να δουν εάν κάποιοι δολοφόνησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και θάβοντας της προσπάθησαν να αποκρύψουν την αποτρόπαια ενέργεια τους.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο νησί του Ιονίου που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τη μυστηριώδη αυτή εξαφάνιση, έχουν «χτενίσει» ολόκληρες περιοχές, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να τους προσφέρει το στοιχείο που αναζητούν για να κατευθύνουν τις έρευνες τους.

«Δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Είμαστε στο μηδέν. Οι αστυνομικοί έσκαβαν και χτες σε κάτι βάτα αλλά τίποτα», λέει η κόρη της αγνοούμενης, Βασιλική Κόλλα και συνεχίζοντας προσθέτει: «Έψαξαν και σε ένα μαντρί αλλά κανένα ίχνος. Δεν υπάρχει τίποτα. Κάτι έχει συμβεί δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγε και να μην μας έλεγε κάτι. Ούτε προβλήματα υγείας είχε ούτε άνοια, ούτε τίποτα. Δούλευε μέχρι που χάθηκε στα χωράφια και το μυαλό της ήταν καθαρό. Κάτι έχει γίνει. Ψάχνουν οι αστυνομικοί και τους γείτονες αυτούς που το ομολόγησαν αλλά δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση. Τι να πω δεν ξέρω. Τα έχουμε χαμένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O εγγονός της 80χρονης, Θωμάς Αποστολάκης αναφέρει ότι κανένα από τα μέλη της οικογένειας του δεν μπορεί να δώσει έστω και την παραμικρή εξήγηση για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης γυναίκας. «Και να έχει γίνει κάτι κακό δεν ξέρουμε το γιατί; Παραμένουν εκεί συγγενείς, σήμερα θα πάει και ο αδερφός της από την Αθήνα. Έχουμε τρελαθεί. Αν έφευγε δεν θα έπαιρνε μαζί της έστω το πορτοφόλι της; Έστω κάτι άλλο;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.