ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γλυκά Νερά – «Έσπασε τη σιωπή του» ο αδερφός του συζυγοκτόνου: «Δεν είμαι εγώ ο συνεργός του»

Γλυκά Νερά – «Έσπασε τη σιωπή του» ο αδερφός του συζυγοκτόνου: «Δεν είμαι εγώ ο συνεργός του»

Ο αδερφός του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του πιλότου που δολοφόνησε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, σπάει τη σιωπή του δηλώνοντας πως ποτέ δεν τον έχει επισκεφθεί στη φυλακή και πως ο συνεργός που ψάχνουν τόσο καιρό οι Αρχές δεν είναι εκείνος.

«Δεν έχω επισκεφτεί τον Μπάμπη στη φυλακή»

Ο αδελφός του, ήταν πάντα εκεί. Την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν, ο 30χρονος ήταν δίπλα του… το ίδιο και 40 ημέρες μετά, στο μνημόσυνό της, λίγες μόνο ώρες, πριν ο πιλότος ομολογήσει το φρικτό έγκλημα. Ο νεαρός άνδρας, παραμένει σαστισμένος όταν αναφέρεται στο γεγονός και μέχρι σήμερα, κι όπως αναφέρει στην αποκλειστική δήλωσή του, μετά την σύλληψή του δεν τον έχει δει.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Καρολάιν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου».

Οι αποστάσεις που κρατά σήμερα από τον αδελφό του είναι τόσο ξεκάθαρες όσο και η επιθυμία του να βροντοφωνάξει ότι όπως όλο το πανελλήνιο, έτσι κι εκείνος είχε παρασυρθεί από το ψέμα περί ληστών στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

«Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι λοιπόν, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί λοιπόν, η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση».

«Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ»

Ο 30χρονος άνδρας, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Καρολάιν και βάζει φρένο στις φημολογίες περί αλλεπάλληλων καταθέσεων του στις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.