ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βόλος: 78χρονος πέταξε τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης γειτόνισσάς του

Βόλος: 78χρονος πέταξε τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης γειτόνισσάς του

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου ένας 78χρονος Βολιώτης, ο οποίος συνελήφθη, χθες, από άνδρες της Ασφάλειας με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, λόγω διαφορών που είχε με την 77χρονη γειτόνισσά του την έβρισε και της πέταξε τσιμεντόλιθο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαφορές που τους χωρίζουν έχουν να κάνουν με τα γειτονικά τους σπίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.