ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Λαμία: Άνδρας έκοψε τις φλέβες του με ξυράφι στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Λαμία: Άνδρας έκοψε τις φλέβες του με ξυράφι στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί στη Λαμία όταν ένας άνδρας έκοψε τις φλέβες του στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport, το επεισόδιο με τον άνδρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο κέντρο της πόλης κόβοντας με ξυράφι τις φλέβες στα χέρια του και στο υπόλοιπο σώμα, σημειώθηκε το πρωί λίγο πριν τις 11:30.

Από την κεντρική πλατεία Πάρκου, έκανε μια απόσταση πάνω από 50 μέτρα, φτάνοντας ως τα Δικαστήρια στην οδό Καποδιστρίου, όπου και σωριάστηκε στον δρόμο.

Επικράτησε πανικός

Σύμφωνα με το lamiareport, στο σημείο επικράτησε πανικός από ανθρώπους που ήταν εκεί και είδαν τον άνδρα. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο φαρμακείο που βρίσκεται στη γωνία, προσπάθησε με τα αίματα να γράψει το όνομα της αγαπημένης του όπως έλεγε, η οποία τον είχε διώξει.

Αστυνομικοί που περιπολούν στην πλατεία και στα Δικαστήρια ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και διακόμισε τον αιμόφυρτο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Επίσης, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει στο κοντινό παρελθόν τις αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά ενώ φέρεται να είναι χρήστης ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, το το ίδιο άτομο πριν δύο χρόνια είχε χαρακώσει τη σύντροφό του στο πρόσωπο, μέσα στην πλατεία Πάρκου, γιατί ήθελε να τον χωρίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.