Ατύχημα με καρτ στην Πάτρα: «Ανοίξαμε χεράκια και ματάκια» λέει ο πατέρας του 6χρονου Φώτη

Ατύχημα με καρτ στην Πάτρα: «Ανοίξαμε χεράκια και ματάκια» λέει ο πατέρας του 6χρονου Φώτη

Αποσωληνωμένος, με μία απλή συσκευή οξυγόνου ο μικρός Φώτης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια που έζησε όταν τραυματίστηκε στους αγώνες Καρτ της Κυριακής.

Το πρόγραμμα αποθεραπείας του 6χρονου συνεχίζεται με περαιτέρω εξετάσεις, φυσικοθεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη.

«Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη μέρα. Ο μικρός Φώτης έχει τις αισθήσεις του και αντίληψη του περιβάλλοντος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Στην κάμερα μίλησε και ο πατέρας του παιδιού Θανάσης Κοσπέτας. Ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και δήλωσε ότι αυτό που τον νοιάζει αυτή την στιγμή είναι η υγεία του παιδιού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας αλλά το έχουμε ξεπεράσει». Ερωτηθείς για την πρώτη αντίδραση του μικρού Φώτη είπε: «Ανοίξαμε χεράκια, ματάκια. Θα πάρει καιρό αυτό πάμε βήμα – βήμα. Είναι μαχητής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.