ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Στην Κίνα η κάρτα μνήμης της κάμερας – Που στρέφονται οι έρευνες

Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Στην Κίνα η κάρτα μνήμης της κάμερας – Που στρέφονται οι έρευνες

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμενε το ζευγάρι στα Γλυκά Νερά.

Οι ανακριτικές Αρχές ανέμεναν την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, που αφαίρεσε ο πιλότος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προχώρησε σε αυτή την πράξη πριν ή μετά το άγριο έγκλημα.

Ουσιαστικά, εάν αποδειχτεί ότι ο συζυγοκτόνος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν από τη δολοφονία, τότε ενισχύεται το σενάριο περί προμελέτης του εγκλήματος.

Τι συνέβη;

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha υπάρχει μία εξέλιξη που περιπλέκει την κατάσταση. Και αυτό, γιατί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Οι αστυνομικοί στην παρούσα φάση αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή, ακριβώς τι ώρα ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα, που παραμένει αναπάντητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.