ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που έκλεβαν δημοτικά αυτοκίνητα και τα τεμάχιζαν

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που έκλεβαν δημοτικά αυτοκίνητα και τα τεμάχιζαν

Στα «χέρια» των Αρχών βρίσκονται δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη τα οποία φέρονται να τεμάχιζαν κλεμμένα οχήματα, με σκοπό να εκμεταλλευτούν το μέταλλό τους.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας η κλοπή πέντε οχημάτων ιδιοκτησίας Δήμου σε περιοχή του Κιλκίς, που ήταν σε κατάσταση ακινησίας.

Συγκεκριμένα, δημοτικός υπάλληλος, κατήγγειλε ότι από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου, αφαιρέθηκαν από δύο οικόπεδα του Δήμου, τέσσερα παλιά απορριμματοφόρα και ένα λεωφορείο, όλα τους μη λειτουργικά.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε ένα οικόπεδο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρονταν και τεμαχίζονταν οχήματα και συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εργασιών δύο άνδρες από το Πακιστάν 23 και 28 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο μάλιστα εντοπίστηκαν τρία από τα κλεμμένα οχήματα του Δήμου, δύο από τα οποία είχαν ήδη τεμαχιστεί. Δικογραφία σχηματίσθηκε επίσης και σε βάρος του 58χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.